В света на холивудските звезди се случват както вълнуващи нови любовни

...
В света на холивудските звезди се случват както вълнуващи нови любовни
Коментари Харесай

Развод по холивудски: Как едно прасе сложи край на брака на Тори Спелинг

В света на холивудските звезди се случват както вълнуващи нови любовни завоевания и обилни сватби, така и бурни разводи. Повечето пъти те включват спотаена драма, правосъдни решения и сълзливи откровения. Понякога обаче те са толкоз странни, че се чудим дали да се смеем, или да плачем. 



Такъв е и казусът с актрисата Тори Спелинг и нейния вече някогашен брачен партньор Дийн Макдермът. Историята на тяхната скорошна разлъка, която уместно продължи сезона на разводите в Холивуд, беше разказана от Георги Блажев в предаването " На кафе ".
 Любопитни препоръки от звездите за справяне с тежка разлъка  Любопитни препоръки от звездите за справяне с тежка разлъка  Любопитни препоръки от звездите за справяне с тежка разлъка  Любопитни препоръки от звездите за справяне с тежка разлъка
" Тя е известна предимно с функциите си в " Писък " и в " Страшен филм ". Той е прочут като брачна половинка на незнайната Тори Спелинг. Но двамата имат задоволително забавен живот, с цел да ви разкажем какво се случва в него. Миналият юни те вземат решение да се разведат в една вечер, в която тя го замерва с парещ приготвен картоф. Тя има подкаст и оттова ги знам тези неща. Това не са някакви злословия, тя просто споделя " Аз го замерих с парещ картоф, той се напи, разгласи раздялата ни в Инстаграм, аз на другата заран му се разсърдих. Той изтри поста, обаче медиите го бяха видели ", описа Блажев. 

Така или другояче проблемите се натрупват и двамата се развеждат. Същинската причина за този срив в техните връзки през последните 3 години обаче е повече от любопитна. 
                             

Бившите съпрузи признават едвам в този момент, че Дийн се изнася от фамилното ложе, тъй като му се постанова да го дели освен с въпросната дама, само че и с прасенце. Тори осиновила прасенце и упорствала то да спи с тях в леглото всяка вечер.

Една вечер животинчето се изпишкало върху чаршафите. Тогава Дийн споделя, че не може към този момент да живее с лекар Дулитъл и се изнася от спалнята, а по-късно и от живота на Тори. 
                             

В интерес на истината, спалнята на двойката фактически започвала да наподобява от ден на ден на плантация. Освен прасенцето, Тори гледала там и кокошка. 

" Според мен казусът сред тези двама души даже не е толкоз прасенцето. Близостта сред мъж и жена не идва толкоз от това, че разделят едно легло, че разделят един покрив, ами от това, че умеят да са уязвими един пред различен, да споделят това, което ги мъчи, без да се опасяват, че ще бъдат упрекнати и да няма нещо, което ти да се тревожиш да кажеш или да чуеш от колегата си ", обобщава Блажев за тази история. 

Чуйте във видеото целия диалог в " На кафе " по тематиката. 
 16 песни за разлъка и техните трагични истории  16 песни за разлъка и техните трагични истории  16 песни за разлъка и техните трагични истории  16 песни за разлъка и техните трагични истории
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook  , последвайте ни в Instagram  , намерете ни в TikTok  .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР